NL | FR | EN | DE
Contact | Nieuws | Nieuwsbrief | Geavanceerd zoeken     .be
Naar Startpagina
Zoeken

Personeelsvoorzieningen - Reeks SOBANE-strategie

Personeelsvoorzieningen - Reeks SOBANE-strategieHet doel van dit document is het aanreiken van middelen die alle technische, organisatorische en menselijke aspecten van de problematiek van de personeelsvoorzieningen behandelen. Conform de SOBANE-strategie voor het beheer van beroepsgebonden risico’s beschrijft deze brochure een methode op vier niveaus: opsporing, observatie, analyse en expertise. Deze methode moet het mogelijk maken om de problematiek rond personeelsvoorzieningen in het globaal kader van de werkomstandigheden te bekijken. De brochure sluit af met een reeks hulpfiches.
Ze werd opgesteld door professor Jacques Malchaire, hoofd van de Unité hygiène et physiologie van de UCL, die het SOBANE-project coördineerde. Het project werd gecofinancierd door de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg en het Europees Sociaal Fonds.

Doelgroep: werkgevers, preventieadviseurs, leden van de comités voor preventie en bescherming op het werk, arbeidsgeneesheren
Brochure: 2006, 21 x 29,5 cm, 78 bladzijden, (D/2006/1205/30)

Met de onderstaande bestelbon kan je 1 exemplaar van deze brochure bestellen. Voor het bestellen van een grotere hoeveelheid kan je de werkwijze nalezen in de rubriek Publicatie aanvragen.

Personeelsvoorzieningen - Reeks SOBANE-strategie : het beheer van beroepsgebonden risico's (PDF, 828 KB)
Bestel de publicatie

Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap - Bescherming van persoonsgegevens